• Vloeren

    Tegelvloeren & tegels

Tegels

Vloertegels en wandtegels bepalen de sfeer van hele belangrijke ruimtes in je huis.
De betegeling van de badkamer en de keuken zijn voorbeelden hiervan. Badkamertegels en toilet tegels zijn sfeermakers. Geen wonder dat de keuze van badkamertegels en toilet tegels een hoofdrol speelt bij de inrichting van uw badkamer of toilet. Echter, de juiste verwerking van badkamertegels is specialistisch vakwerk. Dit is bij de tegelzetters van van der Hulst Badkamers in goede handen.

Van der Hulst Badkamers verzorgt op uw verzoek de complete installatie van een badkamer, toilet en/of tegelvloer. Tijdens de verbouwing van de badkamer kunnen wij, indien nodig, een nooddouche plaatsen, zodat u altijd kunt blijven douchen tijdens de installatie. De installatie geschiedt uitsluitend onder onze verantwoordelijkheid en toezicht door zeer ervaren vakmensen

Tegelvloeren

Een tegelvloer is de duurzaamste vloer die er is. Dat betekent ook dat de keuze voor tegels weloverwogen gemaakt moet worden. Bezoek daarom onze showroom in Huizen en bekijk verschillende tegelvloeren om de juiste keuze te kunnen maken.
Zo haalt u een fijne sfeer in huis.

En dat gaat heel gemakkelijk. Wij verzorgen namelijk uw gehele klus: van het leggen van vloerverwarming tot het impregneren van uw vloertegels, wij ontfermen ons over ieder detail. Zo geniet u snel van een prachtige uitstraling en een heerlijke warmte in huis.

" Alleen het beste voor onze klanten "

" Alleen het beste voor onze klanten! "