• Verbouwing

    Uitbouw, Totaalprojecten, Renovatie & Installatie techniek

Totaalprojecten

Eén adres voor al uw verbouwingen

Van der Hulst badkamers heeft door de jaren heen expertise opgebouwd in sanitair, verwarming, dakwerken, riolering en interieur. Op vraag van onze klanten kunnen we ook zorgen voor de uitvoering en/of coördinatie van totaalprojecten. Ons team van professionele medewerkers staat in voor de realisatie van uw verbouwing gaande van het ontwerp tot de volledige afwerking van uw inrichting. De meeste werken voeren we zelf uit. Is onze vakkennis voor een onderdeel van de werken niet voldoende dan nemen een gespecialiseerde onderaannemer onder de arm.

Door onze regelmatige vergaderingen met de bouwheer zorgen we voor een vlot verloop van de werken. We nemen de coördinatie van de werken voor onze rekening zodat de timing van de werken optimaal verloopt en het totaalproject op tijd opgeleverd wordt volgens de afspraken. Uiteraard moet het resultaat volledig naar wens zijn van de opdrachtgever.

Uitbouw, verbouw of aanbouwing

Met een uitbouw of een aanbouw aan huis creëert u extra leef- en/of werkruimte. Het eerste wat we willen weten, is hoe u de nieuwe ruimte wilt gebruiken. We stemmen het ontwerp zorgvuldig af op uw eisen en wensen. Daarnaast houden we rekening met de bouwstijl van uw huis. Hoe de aanbouw of uitbouw daarop aansluit, ziet u in het 3D ontwerp. Op basis daarvan maken we een duidelijke offerte. Bij het aanvragen van de vergunning zullen we u graag begeleiden. In goed overleg met u gaan we voortvarend te werk. Hoe eerder u kunt genieten van de aanbouw of uitbouw, hoe beter!

Grootscheeps verbouwen of een aanbouw maken? Een casco pand helemaal ‘aankleden’? Wat uw wensen ook zijn, één ding is zeker: de verbouwing van uw woning of kantoor is bij van der Hulst Badkamers in goede handen. Vooraf bespreken we uw ideeën, wensen en eisen. We denken mee en maken een 3D ontwerp, zodat u ziet wat het eindresultaat van de verbouwing wordt. Hebt u uw keuze gemaakt? Dan worden technische tekeningen gemaakt, zodat u de vergunning voor de verbouwing kunt aanvragen.

Verbouwing kantoor of woning: duidelijk kostenplaatje

Wat kost het verbouwen van een huis of kantoor? Op basis van het definitieve ontwerp maken we een heldere offerte voor de verbouwing van uw kantoor of woning. De offerte spreken we graag met u door, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook over de planning maken we duidelijke afspraken, die we stipt nakomen. En onze vakmensen werken zorgvuldig, schoon en netjes: ook daar kunt u van op aan.

Installatietechnieken

Door een uitgebreid aanbod aan service diensten o.a.: verwarming, elektra, loodgieters- werkzaamheden en tegeltechniek ( het volledig maken en installeren van badkamers en keukens), zijn wij in staat om vrijwel iedere opdracht pasklaar aan u te kunnen aanbieden. Uw wensen worden dus ook met de meeste zorg na onderling overleg met u duidelijk in een offerte weergegeven.

Wat we doen, doen we goed. Daar staan wij voor. Ons team streeft voor u naar kwaliteit van leven, wonen en werken en levert hier graag haar installatietechnische bijdrage aan. Van ontwerp tot en met realisatie, onderhoud en beheer van alle technische installaties in en om gebouwen. Wij voldoen aan alle eisen van innovatie, kwaliteits- en veiligheidsnormen en zijn daarom gecertificeerd installateur.

Wij hebben de kennis op het gehéle terrein van technische installaties voor uw woning. Voor nieuwbouw, verbouw of onderhoud. U geeft uw wensen en behoeften aan, onze vakmensen zetten dat om in een op maat gemaakt ontwerp voor uw technische installatie.

Na uw opdracht komen onze vakmensen in nauw overleg met de bouwkundigen de installaties deskundig installeren.

Renovatie

De technische staat van uw woning gaat in de loop van de tijd achteruit. Deze achteruitgang is het gevolg van de verschillende invloeden op materiaal en constructie. Dit heeft veelal nadelige gevolgen op zowel de economische als gebruikswaarde.

Een (gedeeltelijke) renovatie van uw woning biedt dan uitkomst. Uw woning wordt dan aangepakt om aan te passen aan de huidige technische eisen en gebruikseisen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan verschillende isolatie en ventilatie aspecten. Na-isoleren van de woning zorgt immers niet enkel voor een energiebesparing maar tevens voor een gezonder en aangenamere gebruikswaarde. Vocht en schimmel zijn namelijk uiterst ongezond en onaangenaam.

Bij de renovatie van uw huis streven wij er altijd naar om de authentieke uitstraling te behouden. Natuurlijk zijn er altijd gedeeltes die vervangen moeten worden, maar ons doel is om het wel in dezelfde stijl te bouwen. Daarnaast houden wij ook rekening met de eisen die tegenwoordig worden gesteld. Op die manier wordt de renovatie van uw huis professioneel en netjes uitgevoerd.

" Alleen het beste voor onze klanten "

" Alleen het beste voor onze klanten! "