• Dakwerk

    Dakopbouw, dakkapel en overkappingen.

Dakopbouw

A smart header

Een dakopbouw zorgt voor meer ruimte waardoor u het wooncomfort enorm vergroot. Door deze extra kamer of kamers op het huidige dak van je huis wordt je huis namelijk bijna anderhalf keer zo groot. Met een dakoptopping kan uw huis daarnaast ook mooier maken als je de juiste basis gebruikt.

Dakwerken

A smart header

Van der Hulst badkamers is ook een gespecialiseerd dakwerker. Denk daarbij aan timmeren van hellende daken, roofing leggen op platte daken, plaatsen van Velux ramen en bekleden van gevels.

 Een dak aanleggen, onderhouden en renoveren doen er meer. Maar niet iedereen zet daarvoor een toegewijd team van ervaren, goed opgeleide, betrokken en netjes werkende vakmensen in. Wij wel. Wij scheppen zo de voorwaarden voor een zorgeloze oplevering van grote en kleine dakprojecten. Uitgevoerd door mensen met de juiste communicatieve vaardigheden. Zodat niks in de weg staat om al onze afspraken trouw na te komen. En altijd doen wat we beloven.

Dakkapel

A smart header

De dakkapel wordt meestal gekocht vanwege de extra ruimte en licht die hij op zolder toevoegt. De ruimte wordt veel bruikbaarder en de waarde van het huis stijgt

Een dakkapel zorgt voor meer stahoogte en daarmee loopoppervlak in de kamer.
Een dakkapel is praktisch altijd vergunningsvrij. Dus ook als je geen serre of aanbouw kunt of mag toevoegen aan uw huis, kunt u met een dakkapel toch zorgen voor extra woonruimte en groter wonen.

Daglicht en frisse lucht verbeteren elke ruimte in huis. Maar ook de gezondheid, concentratie en productiviteit verbeteren erdoor. Bovendien bespaart uw energie omdat de verlichting minder lang aan hoeft.

Een dakkapel is een meerwaarde voor elk huis!

Overkappingen

A smart header

Een prachtig huis vraagt om een mooie tuin met een overkapping en veel comfort om van te genieten, zowel binnen als buitenshuis. Het is een extraatje om ook buiten een overkapping te hebben en te beschikken over een plaats om heerlijk te kunnen zitten, zonder last te hebben van de regen of de felle zon. Dit is eenvoudig te regelen door een overkapping te laten bouwen.

" Alleen het beste voor onze klanten "

" Alleen het beste voor onze klanten! "