• Badkamer

    Badkamers, toiletten en tegels.

Alles voor uw badkamer

Van douche, badkuip tot toilet. Alles op het gebied van sanitair!

De dagen dat de badkamer een puur functionele ruimte was zijn allang vervlogen. De badkamer moet een plek zijn om  prettig de dag te beginnen of juist ontspannen te eindigen. Elke centimeter optimaal benutten en daarbij een prettige sfeer creëren: dat is waar van der Hulst Badkamers goed in is.

Wilt u uw badkamer en/of toilet opfrissen, aanpassen of volledig vernieuwen? Wij kunnen een badkamer en/of toilet voor u regelen vanaf de sloop tot en met de in gebruik name van de nieuwe badkamer en/of toilet. Ook kunt u kunt bij ons terecht voor advies over het ontwerp van uw badkamer en als u dat wilt kunnen wij u adviseren bij het uitzoeken van sanitair en tegels.

"Alleen het beste voor onze klanten"

Badkamer & Sanitair

Droomt u van een bad waarin u kunt relaxen of gaat u liever voor een korte verkwikkende douche? Bij van der Hulst Badkamers kunt u terecht voor uw complete badkamerinstallatie, sanitaire installatie en waterbehandeling. Als erkend sanitair installateur-loodgieter plaatsen, herstellen, of onderhouden we je sanitaire installaties. We adviseren je ook bij u keuze voor een sanitaire installatie of badkamerinrichting.

Wij beheersen de recentste installatietechnieken en zorgen voor een blijvend goede werking. Van der Hulst Badkamers is hét installatiebedrijf voor badkamer en sanitair. Ons team van vakspecialisten zorgt voor een kwalitatieve sanitaire installatie van badkamers, toiletten, badkamermeubelen, verlichting, douchecabines, kranen, wastafels. Wij betegelen ook badkamers.

" Alleen het beste voor onze klanten! "